* A HÓNAP DOLGOZÓJA: SZABÓ OTTÓ

Már nem sokan vannak hátra a Főnix-családból, ebben a hónapban Otti (elrontott tetkóitok megmentője) válaszolt a kérdésekre. Kattintsatok a cikkhez, ismerjétek meg közelebbről. 

* A HÓNAP DOLGOZÓJA OKTÓBERBEN: ASZTALOS LÁSZLÓ LIU

Asztalos László Liu

Cikksorozatunk következő részében, Liuhoz, a Főnix Tattoo Debrecen legújabb tagjához szólnak a kérdések. Lehet, hogy kívülről egy tetovált szakállas vikingnek tűnik, de higgyétek el, belülről egy...őőőő...na jó, belülről is egy szakállas viking. tongue-out Kattintsatok az október havi blogbejegyzéshez és tudjatok meg többet Liuról!

* A HÓNAP DOLGOZÓJA SZEPTEMBERBEN: MISKOLCZI NÓRA CHARLIE

Az ehavi kérdések Charlie-hoz, a Főnix Tattoo Debrecen pierceréhez szólnak. Laza stílusa mellett, könnyen elfelejted, hogy épp egy tűt készül belédszúrni, vagy lézerrel sütögeti a javítandó tetoválásodat. Kattintsatok a cikkhez, ismerjétek meg közelebbről! És ahogy ő mondaná: Pruccantás skacok laughing

 

* A HÓNAP DOLGOZÓJA AUGUSZTUSBAN: JUHÁSZ GÁBOR

Juhász Gábor

Legyen a vágyatok egy gyönyörű realisztikus virág, vagy egy posztapokaliptikus fantasy tetoválás, egy biztos: Juhász Gabi munkájában nem fogtok csalódni. Tetoválóinkat bemutató sorozatunk harmadik részében ő mesél magáról. Őszintén. 

* A HÓNAP DOLGOZÓJA JÚLIUSBAN: FÜLÖP SZABOLCS

Sorozatunk második részében Fülöp Szabolcsot ismerhetitek meg mégjobban. Sokan találkozhattatok már vele, hiszen az egyik legrégebbi tag személyében rengeteg embert díszítenek tetoválásai, viszont válaszaiban olyan témákat is érint, amiket érdemes elolvasni, hiszen nem biztos, hogy szóbajönnek az első beülés alkalmával wink