-Mikor és hogyan csöppentél a tetoválások világába?

-Körülbelül 3 éve kezdtem el tetoválni. Rajzolni mindig is szerettem. Úgy kerültem be az első szalonba, ahol a párom is dolgozott, hogy ő mutatta meg az egyik rajzomat a kollégáinak és kérdezték, hogy nem szeretnék-e elkezdeni tetoválni. Először műbőrre tetováltam, majd kisebb mintákat varrtam fel és szépen lassan egyre bonyolultabbakat.

 

-Kitől tanultál legtöbbet eddigi pályafutásod alatt?

-Mivel a párom is tetovál, ő segített nagyon sokat a kezdetekben is, a gépek beállításában, hogy mennyire mélyre mehet a tű, meg hát az egész szakma fortélyaiban. A mai napig figyelek a jó tanácsokra tőle is, mert az embernek a végtelenségig van mit tanulnia szerintem.

 

-Mi a kedvenc stílusod, milyen mintákon szeretsz leginkább dolgozni?

-Szeretem az apró, részletes tetoválásokat csinálni, azokba tudok igazán belemerülni. Ilyen pélául a most divatos mandala, amit én nagyon kedvelek. Fontos, hogy a tetováló szeresse a mintát amit csinál, hogy a lehető legszebben el tudja készíteni.

 -Van tetoválásod?

-Van, és még sok van tervben is, de szeretem jól átgondolni, hogy mit tudok egy egész életen át magamon viselni.

 

 -Ha éppen nem a Főnix tattoo-ban vagy, mivel töltöd szívesen az idődet? Van hobbid?

-Ha nem a stúdióban vagyok, akkor pihenek, vagy valamerre csavargunk, kirándulunk, de gyakran járunk össze a kollégákkal vacsizni, reggelizni, vagy iszogatni is, ami sokat segít, hogy egy jó csapat és barátok is legyünk, ne csak kollégák.

 -Vagány kismamaként, nagy pocakkal, várandósan is dolgozol. Hanyadik hónapban vagy és meddig várod a vendégeidet?

-Már a 7. hónapban járok és sajnos ez az utolsó hónap amíg úgy gondolom, hogy bírok tetoválni. Már most inkább csak kisebb mintákat vállalok, hogy kíméljem magam, úgyhogy még június végéig aki szeretne tőlem tetoválást az írjon, mert utána lesz egy kis pihi, de mindenféleképpen visszatérek valamikor! smile

 

* Időpontért keressétek hát Anettet míg lehet, facebook oldalunkon, vagy egyéb elérhetőségein:

+36 30 872 4337

instagram: szadvarianett.tattoo

* További munkáit ide kattintva tekinthetitek meg: Anett