-Melyik az az öt jelző amivel leginkább jellemeznéd magad?

-Empatikus, vicces, intelligens, becsületes, őszinte.

 

-Hogyan lettél piercer és miért pont a Főnix Tattoo-ban?

-Tinédzser korom óta vonzott ez a világ. 16 évesen lett meg az első tetoválásom, nem apróztam el. Igaz, egy nonfiguratív minta került a hasam jobb oldalára, de ez egy, a mai napig meghatározó dolog volt az életemben. Akkoriban készíttettem, az orromba, a köldökömbe és a nyelvembe piercingeket, ezek most is megvannak. Később, elkezdtem tevékenykedni, kisebb-nagyobb sikerrel. Tapasztalat és felszereltség híján, kizárólag családi, baráti körben szúrtam piercingeket. Még mielőtt egy piercer mester mellett letettem a vizsgát és komolyabb tapasztalatot szerezhettem volna, jelentkeztem egy budapesti iskolába, ahol boncsegéd lehetett volna belőlem, de akkor jött a felkérés, hogy piercert keresnek a Főnix Tattoo csapatába. Én azonnal igent mondtam, hisz ismertem a skacokat kölyökkorom óta, s ők is engem. Életem egyik legjobb döntése volt beállni a csapatba! Szeretem a munkámat!

 

-Szabadidődben mit csinálsz, mi a kedvenc időtöltésed?

-Írok, rajzolok, edzek, kirándulok, zenét hallgatok és szeretek táncolni. Másod-, harmadállásban profi táncosként, táncoktatóként tevékenykedek.

 

 -Hány piercinged van? Szeretnél még újabbakat?

-Jelenleg már csak (régebben volt több is ) 10 darab piercing ékesíti a testemet. De ha rám jön az öt perc, spontán magamba szúrok egy újabbat, vagy megkérek egy piercer társamat és készíttetek egy újabbat a testembe. Eléggé spontán, laza, őrült embernek tartom magam, persze jó értelemben ? S ezt úgy ki is használom!

-Van olyan testékszer amit nem vállalsz? És melyik a kedvenced, ha van ilyen?

-Kizárólag a Prince Albertet nem vállalom, először is veszélyesnek, s nem túl egészségesnek tartom, nagy odafigyelést, precizitást igénylő munka. De nem panaszkodhatok, bőven akad helyette sok más egyéb "komoly, izzasztó szúrás". Kedvenceim az arcba és szájüregbe való szúrások, behelyezések. Mindig izgalommal tölt el, hogy egy arcot formálhatok, megszépíthetek, karakteresebbé tehetek a testékszerek által.

 

-Mi volt az eddigi legextrémebb kérés?

-Az egyik, mikor a fiatalember azonnali 14-es méretre szerette volna kitágíttatni a füleit, a másik ilyen kérés pedig egy Prince Albert tágítás, (nagyobb ékszerre való csere) lett volna. Természetesen egészségügyi szempontból nem vállaltam el, inkább lebeszélem a vendégeimet az ilyen abszurd megálmodásokról, ha tehetem jobb belátásra bírom őket, de mindenki maga dönt a saját testével kapcsolatban!

-Csak fiatalok szúratnak, vagy minden korosztály megfordul nálad?

-A korosztály eléggé változó: 3 hónapos csecsemőtől kezdve, egészen 60-80 éves korig jönnek hozzám, kortól, nemtől függetlenül. Én mindig azt mondom, sosincs túl késő semmihez. Ha az ember vágyik valamire, testileg-lelkileg, akkor hajrá, vágjunk bele!!!

 

-Aki szeretne piercinget, mikor kereshet a szalonban?

-Jelenleg 12:00-16:30-ig dolgozom. Spontán beérkező vendégeket nem mindig tudok fogadni, ezért érdemes inkább időpontot foglalni nálam. Az új helyszínen kicsit változni fog az időbeosztásom, a ti nagy örömötökre, de erről s mindenről értesülhettek majd a Főnix Tattoo oldalon. Szeretlek titeket és pruccantás belétek ?
 

 

* Időpontért kereshetitek Charlie-t facebook oldalán, vagy telefonon:

+36 30 748 3893

céges: +36 30 282 0082

 

* Ha pedig az árakra vagytok kíváncsiak, az utókezelés érdekel titeket, vagy a szülői beleegyező nyilatkozat kellene, testékszer esetében 16 éves kor alatt, idekattintva ezeket is megtaláljátok: Piercing GYIK

* Charlie lézeres tetoválás eltávolítást is vállal, bővebb infók itt: Lézer